Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 607 wijnen

Cervaro della Sala 2021

Revolutionaire witte wijn
Cervaro della Sala is de eerste door Chardonnay gedomineerde, houtgelagerde wijn van Italië. Vanaf de eerste oogst was het direct een geweldig succes, er is geen wijn in Italië die meer onderscheiden is dan Cervaro. Het terroir en de expertise van Piero Antinori en wijnmaker Renzo Cotarella maakt dat deze houtgelagerde Chardonnay in combinatie met de lokale Grechetto (10%) druif zorgt voor een rijke, elegante wijn van wereldklasse met een kenmerkende minerale afdronk.
 
De beste witte wijn van Italië
Al jarenlang is Cervaro della Sala de best scorende wijn van Italië. En niet alleen van de witte wijnen, maar van de hele Italiaanse wijncategorie. Een ongekende prestatie. De afgelopen 5 jaar heeft Cervaro enkel uitstekende scores van 95+ punten gekregen van wijncritici als James Suckling en Robert Parker.
 
Pinot Nero 2018
Naast Cervaro wordt er ook een prachtige Pinot Nero gemaakt op Castello della Sala. De Pinot Nero wordt beschouwd als het alter ego van Cervaro, samen vertegenwoordigen zij twee verschillende uitdrukkingen van Castello della Sala's complexiteit en finesse. De wijngaard bestaat slechts uit vier hectare en ligt op 400 meter hoogte op een kalkrijke bodem. Dit resulteert in een zeer elegante, maar toch complexe wijn. Beschikbaar op intekening voor € 61,25 per fles.
 
Ontvang 5% korting op uw intekening bij bestelling van het koningskoppel; 1 fles Cervaro en 1 fles Pinot Nero en het meervoud hiervan.
 
Teken hieronder in op het koningskoppel van Castello della Sala.

Selectie wijnen

Antinori Castello Della Sala Pinot Nero
Pinot Nero della Sala
2018
€ 61,25
Antinori Cervaro Della Sala 2021
Cervaro della Sala in kist
2021
€ 69,95
CERVARO 3L - Copy
Cervaro della Sala Magnum
2021
€ 152,00
CERVARO 3L
Cervaro della Sala 3 liter
2021
€ 339,00

Uw gegevens