Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 635 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/88-Roseline-blogbanner-z-tekst.jpg

Château Sainte Roseline

Slechts een half uurtje verwijderd van de hotspots Saint-Tropez, Cannes en de Gorges du Verdon vindt u het prachtige, historische Château Sainte Roseline. Een schitterend Château volledig gerestaureerd en voorzien van alle pracht en praal om de francofiel in u aan te wakkeren.
 
Château Sainte Roseline 
De wijngaarden van Château Sainte Roseline liggen in de Côte de Provence. De thuisbasis van kwaliteitsrosé uit Frankrijk. Château Sainte Roseline behoort tot de top wijnhuizen in de Provence en kreeg in 1955 de hoogste classificatie Cru Classé toegekend. Net als in de Bordeaux is de Cru Classé gebaseerd op geschiedenis, wijnbouw, kelderreputatie en de algehele kwaliteit van de wijngaard. In de Provence zijn slechts 18 producenten die deze classificatie mogen gebruiken. Château Sainte Roseline bezit zo’n 110 hectare die geclassificeerd is als Provence AOP Cru Classé en past fantastisch in de huidige lichte rosé trend.
 

Roseline Prestige Magnum Cadeau

Bestel de bestellers Roseline Prestige nu extra voordelig. Bij elke bestelling vanaf 12 flessen doen wij een gratis magnumfles Roseline Prestige ter waarde van €39,- cadeau. Mis deze kans niet!

Bij 12 flessen € 17,50 per fles + 1 magnum
Bij 18 flessen € 16,30 per fles + 1 magnum
Bij 24 flessen € 15,75 per fles + 1 magnum

Profiteer van deze speciale aanbieding door vóór 10 juli een bestelling te plaatsen.

 
8 Resultaten gevonden
Vind uw wijn
Druif
Smaak
Land
Regio
Wijnhuis
Duurzaamheid
Inhoud
Alcohol