Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 509 wijnen
95 Decanter
91 Wine spectator
Nicolas Feuillatte
Chardonnay Blanc de Blancs
2015
Herkomst: Frankrijk, Champagne
Druif: Chardonnay
Licht, fris en fruitig wit, Verfijnd, citrusfruit, honing, complex
Vintage Champagne is een klasse apart en deze zeker. Kreeg maar liefst 95 punten van Decanter en scoort daarmee tussen de duurste Champagnes te wereld. Prachtige gouden champagne met delicate belletjes. In de neus aroma’s van peer en subtiel citrusfruit, met tonen van witte bloemen, meidoorn en acacia. Levendige frisse smaak met een rijk palet. Een lange aangename afdronk.
€ 55,00 | 75cl
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Prachtige gouden champagne met delicate belletjes die fijne sporen in het glas trekken. In de neus aroma’s van peer en subtiel citrusfruit, met tonen van witte bloemen, meidoorn en acacia. Levendige frisse smaak met een rijk palet aan aroma’s zoals citrusfruit en honing. Een lange aangename afdronk. Zes jaar gerijpt op fles in de kelders van Nicolas Feuillatte. 7-8º C. als apertief of 10-12º C. bij een gerecht

Wijnkaartnaam Nicolas Feuillatte Chardonnay Blanc de Blancs
Land Frankrijk
Regio Champagne
Jaargang 2015
Druif Chardonnay
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 10 - 12°C
Bewaarpotentie Op dronk en nog 10-12 jaar na het oogstjaar te bewaren
Wijn & Spijs Heerlijk als aperitief en bij schelp- en schaaldieren, vis, wit vlees, gevogelte, risotto, belegen kazen en desserts.
Sluiting Kurk
Smaak Licht, fris en fruitig wit
Alcohol 12%
Frankrijk, Champagne
Het succes van Champagne Nicolas Feuillatte bestaat dankzij twee visionaire mannen. Nicolas Feuillatte, oprichter van het gelijknamige champagnemerk en onverschrokken zakenman, en Henri Macquart, de grondlegger van de champagnecoöperatie Centre Vinicole de la Champagne. Gesteund door een handjevol gewillige liefhebbers, slagen ze er al snel in hun missie om champagne van hoge kwaliteit te maken, geschikt voor een zo breed mogelijk publiek.
 
Onze huischampagne
Onze huischampagne; Nicolas Feuillatte. Wordt geschonken in vele toprestaurants en Business Class van diverse airlines vanwege zijn perfecte prijs-kwaliteit verhouding.
 
Nummer 1 champagnemerk in Frankrijk
Het is het meest verkochte champagnemerk van Frankrijk en in volume de nummer 3 van de wereld. Dé Champagne van Nicolas Feuillatte is de Brut Réserve; een krachtige, fruitige en rijpe champagne en plaatje om uit te mogen schenken.
 
Nicolas Feuillatte
95 punten - Decanter (oogst 2012)
92 punten - Decanter (oogst 2014)
91 punten - Wine spectator (oogst 2012)
Goud Award- International Wine Challenge (oogst 2012)
Bronzen Award- International Wine Challenge (oogst 2014)
Anderen kochten ook