Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 603 wijnen

Prunotto, onmiskenbaar, authentiek Piemonte

In het Noordwesten van Italië ten zuiden van Turijn, ligt een van de meest bijzondere streken van Italië; Piemonte. Op deze bijzondere plek ligt ook de geschiedenis van het wijnhuis Prunotto, die al meer een eeuw terug gaat. Het belangrijkste hoofdstuk begon in 1989 toen de familie Antinori het estate overnam. Met respect voor de lokale druivensoorten en methodes ging de oudste dochter van Piero; Albiera, aan de slag om de kwaliteit van de wijnen nog hoger te krijgen. En dat is gelukt, de afgelopen jaren behoort Prunotto tot de tophuizen uit Piemonte.
 
 
Antinori wijnkaraf cadeau
Teken in op één van de klassieke Barolo’s uit het gebied en maak het koningskoppel compleet met Koningin; Barbaresco. Zowel Barolo als Barbaresco zijn geweldige wijnen voor de komende 20 jaar. Tot 9 mei ontvangt u, bij een intekening van 6 flessen Prunotto wijn, een limited-edition wijnkaraf van Antinori cadeau. U kunt intekenen op maximaal 2 wijnkaraffen
 
Ons advies

Teken in op zowel de oudere als nieuwere jaargangen. Zo kunt u door de jaren heen genieten van Barolo's die uitstekend op dronk zijn.