Hamersma: 9- (oogst 2019)
''Hoe doet-ie 't toch, die Paul Jaboulet Aîné? Voor deze prijs een fantastisch elegante viognier maken met zachte perziken, ananas-aanzet plus aaibare abrikoos. Mooi bloemig bovendien. En, precies goed. Hoe? Tja, dat is dus het Geheim van de Familie.''
Hamersma: 8,5 (oogst 2017)
Lekker gevulde, op fruit gemaakt syrah. Pruimen uit de koelkast, bramengezelschap, een zoethoutzoetje, en een prettige peperbite. Gewoon terug bijten. Of anders eerst de tanden even in een eendenborst zetten.
De grote Hamersma: 8,5 (oogst 2018)
"Bourboulenc is wuft en fris en komt hier verdraaid mooi uit de verf. Frisse, knapperig Rhône, in een gebied waar sowieso maar vijf procent aan wit wordt gemaakt. Met fijn kneepje limoen, veel smaak en mooie romige textuur."
De grote Hamersma: 8+ (oogst 2017)
"Paul Jaboulet Aîné heeft er in ieder geval zijn biologische stokken geplant, en trakteert op lekker kek Rhônerood. Met zwarte peper en allerhande kruiderij, plus koele braam, blauwe bes en een handjevol tanninen."
De oudste (Aîné) zoon van wijnbouwer Antoine Jaboulet, ontwikkelde het wijnhuis in de Rhônestreek.
Tijdens de 'Vergelegen London Tasting' dit jaar durfde Don Tooth het aan om zijn wijnen in een vergelijkende proeverij te zetten, met als resultaat.
Enkele jaren geleden raakte Joost van der Does in gesprek met de familie Fournier en kreeg de kans om dit iconische Loire wijnhuis te kopen.
Eén van de best bewaarde geheimen van Italië is Puglia; de hak van de Italiaanse laars. Met zijn prachtige landschap gevormd door de zee.