Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 627 wijnen
65-Magistrale-Chateauneuf-du-Pape.jpg

Magistrale Chateauneuf-du-Pape & Plan de Dieu

Paul Jaboulet Aine
Opgericht in 1834 door de oudste (Aîné) zoon van wijnbouwer Antoine Jaboulet, ontwikkelde het wijnhuis tot een monument van de wijnbouw in de Rhônestreek. Nadat de Zwitserse familie Frey, in de persoon van Caroline Frey, het in 2006 overnam kreeg het een nieuwe impuls, dankzij investeringen in wijngaarden, behuizing en wijnmaakfaciliteiten.
 
Rijzende ster: Caroline Frey
Caroline is de drijvende kracht achter Paul Jaboulet, zij gaat voor biologische wijnbouw, combineert moderne met traditionele methodes en het resultaat is dat Jaboulet weer één van de beste producenten in de Rhone is. De bekende wijnschrijvers Robert Parker, James Suckling en onze eigen Harold Hamersma bekronen haar noeste arbeid met klinkende punten voor haar wijnen.
 
Chateauneuf-du-Pape les Cedres 2016
Een van de mooiste wijngaarden van Paul Jaboulet is Les Cedres. Een blend van Grenache, Syrah, Cinsault en Mourvèdre van oude stokken zorgen voor een mooie, evenwichtige en al rijpe wijn. Veel bessen, aardse tonen, ronde tannines en een lang afdronk.
 

Robert Parker: 90-92 punten
It is nice to see the quality of this cuvée rebounding. The 2016 Chateauneuf du Pape les Cedres shows impressive levels of black cherries, which are joined by hints of espresso and black olive. It's full-bodied, creamy in texture and lush, lingering richly on the finish.

Magistrale Viognier en Syrah
Dit zijn twee van ons meest verkochte wijnen, vanwege de meer dan voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding. Haar expertise in Hermitage (syrah) en Condrieu (Viognier) past zij toe op deze awards:
 
 
gerelateerde blogs
75 Wereldklasse wijnen van Lapostolle

Wereldklasse wijnen van Lapostolle

Naast de icoonwijn Clos Apalta maakt Lapostolle meer wijnen van wereldklasse en ook voor zeer aantrekkelijke prijzen!

59 Voorspelling 2022 blogbanner z tekst.

Investeren in wijn: 2022

In deze blog leest u informatie over de vijf wijntrends voor het jaar 2021.

Investeren in wijn Fake Wine

Investeren in wijn: Leuk voor later

Is uw (klein) kind geboren, bent u getrouwd of heeft u een ander mooi moment beleefd in 2013, 2014, 2015, 2016 of 2017?

37 Brocard blogbanner zonder tekst

Jean Marc Brocard, Chablis grootheid

Met meer dan 200 hectare biologische wijngaarden in Chablis is Brocard één van de toonaangevende producenten uit dit beroemde Chardonnay gebied.