Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 635 wijnen

Eén van de meest geprezen wineries van de wereld

Columbia Crest

Verenigde Staten, Washington State
In 1983 opende de 'Columbia Crest Winery' haar deuren in Horse Heaven Hills, gelegen in het hart van Washington State naast de Colombia rivier. Colombia Crest is één van de grootste wineries in het noordwesten van Amerika en één van de meest geprezen wineries van de wereld. De wijngaarden beslaan maar liefst 12.000 hectare in totaal, waarvan 2.500 hectare 'Estate Vineyards'. Deze behoren tot de beste van de Verenigde Staten.
 
De 'Cascade Range'
Het Cascadegebergte beschermt de druiven tegen regen uit het noordwesten, waardoor de vallei gezegend is met meer dan 300 dagen zon. De combinatie van zon en gecontroleerde irrigatie, zorgt ervoor dat er jaar op jaar, perfect gerijpte druiven met een constante kwaliteit worden geoogst. Dit vertaalt zich in wijnen van een zeer constante en hoge kwaliteit, welke bekend staan als 'Best value wines'.  
 
TwoVines & Grand Estates
De wijnen van de prestigieuze wijnlijn 'Grand Estates' staan sinds de introductie steevast in de Top 100 van Wine Spectator. Deze wijnen hebben mede dankzij de uitgebreide fermentatie op vat en lagering op most, veel smaak en body.  TwoVines is een goede manier om kennis te maken met de kwaliteit van wijnen uit Washington State. Het zijn rijke, fruitige wijnen met een mooie heldere kleur.
 
Wijnmakers_Columbia_Crest.jpg
uitgelicht