Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 603 wijnen

Munay Lucia's Blend 2018

Herkomst: Argentinië, Salta
Druif: Cabernet Franc, Malbec
Krachtig en complex rood, Rijp, Gebalanceerd, Peper, Frambozen
Munay is het Quechua-woord voor liefde. Quechua was de taal die werd gebruikt door het Inca-rijk, deze bevolking bestuurde vele jaren geleden Peru, Bolivia en het noorden van Argentinië. Munay blijft tot de dag van vandaag de invloed van de Inca’s eren, door hun liefdevolle manier van samenleven voort te zetten in hun geweldige wijnen.
€ 17,50 | 75cl
Artikel niet op voorraad.
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

De Lucia's blend bestaat voor 50% uit Malbec en voor 50% uit Cabernet Franc. Deze blend laat goed de liefde zien die Lucia heeft voor wijnen van meerdere druivensoorten. De Lucia's Blend heeft verleidelijke smaken van bosbessen, frambozen en zwarte peper. Volle romige smaken met een zijdezachte afdronk.

Munay collectie
Wijnkaartnaam Munay Lucia's Blend
Land Argentinië
Regio Salta
Jaargang 2018
Druif Cabernet Franc, Malbec
Lagering Deels op eikenhouten vaten
Temperatuur 10 - 12°C
Bewaarpotentie op dronk
Wijn & Spijs Heerlijk bij gegrilde vleesgerechten, stoofschotels en lam
Sluiting Kurk
Smaak Krachtig en complex rood
Alcohol 14,5%
Argentinië, Cafayate Salta
Munay is een familieproject van Lucia Romero, die al meer dan 15 jaar in de wijnindustrie werkzaam is. Deze wijnen zijn het resultaat van de liefde voor Cafayate, een uniek hooggelegen wijngebied in het noorden van Argentinië.
 
Inca’s uit Argentinië
Munay is het Quechua-woord voor ‘liefde’. Quechua was de taal die werd gebruikt door de Inca’s, deze bevolking bestuurde vele jaren geleden Peru, Bolivia en het noorden van Argentinië. Munay blijft tot op de dag van vandaag de invloed van de Inca’s eren door de manier van leven voort te zetten in hun eigen wijnen.
 
Munay
Anderen kochten ook