Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 635 wijnen

Munay Malbec 2020

Herkomst: Argentinië, Salta
Druif: Malbec
Vol en rond rood, Rond, Rijp, Bramen, Vanille
Munay is het Quechua-woord voor liefde. Quechua was de taal die werd gebruikt door het Inca-rijk, deze bevolking bestuurde vele jaren geleden Peru, Bolivia en het noorden van Argentinië. Munay blijft tot de dag van vandaag de invloed van de Inca’s eren, door hun liefdevolle manier van samenleven voort te zetten in hun geweldige wijnen.
€ 12,95 | 75cl
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Deze volle Malbec heeft rijp fruit met een vleugje eikenhout in de neus. In de mond is deze Malbec rond en zacht, maar ook voorzien van voldoende kracht en in het bezit van een lange afdronk. Gemaakt met liefde!

Munay collectie
Wijnkaartnaam Munay Malbec
Land Argentinië
Regio Salta
Jaargang 2020
Druif Malbec
Lagering Deels op grote houten vaten
Temperatuur 14 - 16°C
Bewaarpotentie op dronk
Wijn & Spijs Geniet van deze Malbec bij gegrilde groenen, stoofschotels en vlees
Sluiting Schroefdop
Smaak Vol en rond rood
Alcohol 14%
Argentinië, Cafayate Salta
Munay is een familieproject van Lucia Romero, die al meer dan 15 jaar in de wijnindustrie werkzaam is. Deze wijnen zijn het resultaat van de liefde voor Cafayate, een uniek hooggelegen wijngebied in het noorden van Argentinië.
 
Inca’s uit Argentinië
Munay is het Quechua-woord voor ‘liefde’. Quechua was de taal die werd gebruikt door de Inca’s, deze bevolking bestuurde vele jaren geleden Peru, Bolivia en het noorden van Argentinië. Munay blijft tot op de dag van vandaag de invloed van de Inca’s eren door de manier van leven voort te zetten in hun eigen wijnen.
 
Munay
Anderen kochten ook