Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 601 wijnen

Munay Torrontes 2019

Herkomst: Argentinië, Salta
Druif: Torrontes
Licht, fris en fruitig wit, Fruitig, Fris, Rijp, Zomers
Munay is het Quechua-woord voor liefde. Quechua was de taal die werd gebruikt door het Inca-rijk, deze bevolking bestuurde vele jaren geleden Peru, Bolivia en het noorden van Argentinië. Munay blijft tot de dag van vandaag de invloed van de Inca’s eren, door hun liefdevolle manier van samenleven voort te zetten in hun geweldige wijnen.
€ 12,25 | 75cl
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

'We hebben deze Torrontes gemaakt met liefde', aldus de wijnmakers van Munay. Deze sappige Torrontes heeft aroma's van bloemen en steenvruchten. In de mond is hij goed gebalanceerd met aangename zuren en een geweldige mineraliteit.

Munay collectie
Wijnkaartnaam Munay Torrontes
Land Argentinië
Regio Salta
Jaargang 2019
Druif Torrontes
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 10 - 12°C
Bewaarpotentie op dronk
Wijn & Spijs Perfect bij frisse salades met fruit, asperges en vissoorten
Sluiting Schroefdop
Smaak Licht, fris en fruitig wit
Alcohol 13%
Argentinië, Cafayate Salta
Munay is een familieproject van Lucia Romero, die al meer dan 15 jaar in de wijnindustrie werkzaam is. Deze wijnen zijn het resultaat van de liefde voor Cafayate, een uniek hooggelegen wijngebied in het noorden van Argentinië.
 
Inca’s uit Argentinië
Munay is het Quechua-woord voor ‘liefde’. Quechua was de taal die werd gebruikt door de Inca’s, deze bevolking bestuurde vele jaren geleden Peru, Bolivia en het noorden van Argentinië. Munay blijft tot op de dag van vandaag de invloed van de Inca’s eren door de manier van leven voort te zetten in hun eigen wijnen.
 
Munay
Anderen kochten ook