Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 627 wijnen

Pannunzio Las Piedras Malbec 2022

Herkomst: Argentinië, Mendoza
Druif: Malbec
Licht en fruitig rood, Soepel, pruimen, subtiel, vriendelijk
Pannunzio is eigendom van Giovanni Vincenzo Pannunzio, die in 1952 vanuit zijn geboorteland Italië naar Argentinië emigreerde en daar zijn eigen wijngaarden aanlegde. Inmiddels zetten zijn zonen Luis en Jose zijn passie voor wijnmaken voort, met succes! De Wijngaarden van Pannunzio zijn gevestigd in Barrancas en Maipu. Met weinig regen, stevige winters en hete zomers, heeft het gebied ideale weeromstandigheden om wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren.
€ 9,95 | 75cl
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

De Las Piedras Malbec heeft een aantrekkelijke rode robijnrode kleur. Het heeft de geuren van rood fruit, denk hierbij aan pruimen en braambessen en subtiele tonen van vanillie.

Pannunzio omgeving
Wijnkaartnaam Pannunzio Las Piedras Malbec
Land Argentinië
Regio Mendoza
Jaargang 2022
Druif Malbec
Lagering Deels op eikenhouten vaten
Temperatuur 14 - 16°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Ideaal bij lunchhapjes, empanadas en pasta zoals spaghetti met romige sauzen.
Sluiting Kurk
Smaak Licht en fruitig rood
Alcohol 13,5%
Argentinië, Mendoza 
Pannunzio is eigendom van Giovanni Vincenzo Pannunzio, die in 1952 vanuit zijn geboorteland Italië naar Argentinië emigreerde en daar zijn eigen wijngaarden aanlegde. Inmiddels zetten zijn zonen Luis en Jose zijn passie voor wijnmaken voort, met succes! De wijngaarden van Pannunzio zijn gevestigd in Barrancas en Maipu. Met weinig regen, stevige winters en hete zomers, heeft het gebied ideale weersomstandigheden om Malbecwijnen van de hoogste kwaliteit te produceren.
 
Pannunzio
Anderen kochten ook