Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 637 wijnen

Pannunzio Malbec Reserva 2019

Herkomst: Argentinië, Mendoza
Druif: Malbec
Vol en rond rood, Vanille, rood fruit, stevig, chocolade
Pannunzio is eigendom van Giovanni Vincenzo Pannunzio, die in 1952 vanuit zijn geboorteland Italië naar Argentinië emigreerde en daar zijn eigen wijngaarden aanlegde. Inmiddels zetten zijn zonen Luis en Jose zijn passie voor wijnmaken voort, met succes! De Wijngaarden van Pannunzio zijn gevestigd in Barrancas en Maipu. Met weinig regen, stevige winters en hete zomers, heeft het gebied ideale weeromstandigheden om wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren.
€ 19,50 | 75cl
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Violet rood van kleur met donkere tinten. zeer fruitig in de neus en met lichte tonen van hout. in de smaak heerlijke rode vruchten zoals pruimen, braambessen en hints van vanille, koffie en chocolade.

Pannunzio omgeving
Wijnkaartnaam Pannunzio Malbec Reserva
Land Argentinië
Regio Mendoza
Jaargang 2019
Druif Malbec
Lagering Deels op eikenhouten vaten
Temperatuur 16 - 18°C
Bewaarpotentie op dronk
Wijn & Spijs Deze Malbec is ideaal om drinken met vlees, pasta en stoofschotels
Sluiting Kurk
Smaak Vol en rond rood
Alcohol 15%
Argentinië, Mendoza 
Pannunzio is eigendom van Giovanni Vincenzo Pannunzio, die in 1952 vanuit zijn geboorteland Italië naar Argentinië emigreerde en daar zijn eigen wijngaarden aanlegde. Inmiddels zetten zijn zonen Luis en Jose zijn passie voor wijnmaken voort, met succes! De wijngaarden van Pannunzio zijn gevestigd in Barrancas en Maipu. Met weinig regen, stevige winters en hete zomers, heeft het gebied ideale weersomstandigheden om Malbecwijnen van de hoogste kwaliteit te produceren.
 
Pannunzio
Anderen kochten ook