Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 637 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/87-Verassend-Doetinchem-blogbanner-z-tekst.jpg

Stedentrip Doetinchem

Doetinchem, u denkt er wellicht niet meteen aan als reisbestemming in eigen land. Maar dan wist u nog niet dat de hoofdstad van de Gelderse Achterhoek ‘Hotel Villa Ruimzicht’ binnen de gemeentegrenzen heeft. Gastvrijheid en culinair genieten zijn daar tot kunst verheven. De aandacht voor regionale producten en duurzame gastronomie bezorgde chef-kok Bjorn Massop dit jaar een Groene Michelinster.

Royaal genieten in de Achterhoek
Niet alleen koning Willem-Alexander en zijn Maxima waren er te gast, maar ook de premiers Balkenende en Rutte, alsmede vele andere bekende en beroemde landgenoten. Zij genoten er volop van de ongedwongen sfeer, het heerlijke eten, mooie wijnen en de Achterhoekse gastvrijheid en gezelligheid. Want genieten, dát kunnen ze, daar in het prachtige, golvende Montferland. En het mooiste is: al het goede wat deze prachtige streek heeft te bieden krijg je bij Hotel Villa Ruimzicht letterlijk op je bordje.

Wijnen van Villa Ruimzicht bij u thuis
Wijnmeester Robin Overdreef is sinds 2020 verantwoordelijk voor de heerlijke wijnen die geschonken worden bij Villa Ruimzicht. U kunt nu ook thuis genieten van de wijnen die geschonken worden in dit prachtige restaurant. Zo serveren zij een prachtige Oostenrijkse Grüner Veltliner van wijnhuis Esterházy, een frisse Sauvignon Blanc van Boschendal uit Zuid Afrika of probeer eens de Prunotto Barbera d'Asti Fuilot die u heerlijk licht gekoeld kunt serveren. 
 
Deze actie is reeds gesloten 
 
Meer informatie over Villa Ruimzicht