Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 603 wijnen
5-wat-maakt-spelleginro-acquapanna-lekker-blogbanner.jpg

Wat maakt S.Pellegrino, Acqua Panna zo lekker?

Gezond en lekker
S.Pellegrino, Acqua Panna zijn natuurlijke mineraalwaters en bevatten 0 calorieën of toevoegingen. De waters worden aan de bron gebotteld onder de beste omstandigheden en per trein naar Nederland gebracht. S.Pellegrino & Acqua Panna staan op tafel in de beste restaurants ter wereld en zijn de favoriet van vele top sommeliers en sterren chefs.

De afkomst bepaalt de persoonlijkheid
Net als bij wijn bepaalt de ‘terroir’ de smaak van natuurlijk mineraalwater. Het is de vrucht van de alchemie tussen de temperatuur en de geologische structuur van de bodem. Elk water heeft zijn eigen samenstelling van minerale en oligo-elementen, een gevolg van de rotsen en het zand die het onderweg ontmoette. Deze weg, het terroir maken dat elk natuurlijk mineraalwater een unieke smaak en samenstelling heeft. 


S.Pellegrino
Fine Dining, wijn en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Noord-Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme aan de voet van de Italiaanse Dolemieten. Het water is afkomstig van een diepte van 400 meter onder het aardoppervlak, waar mineralisatie plaats vindt door contact met kalksteen en vulkanisch gesteente. Het water van S.Pellegrino geeft subtiele rotsachtige aroma’s vrij, gevolgd door een licht zure toets. Ideaal om de overgang tussen de bereidingen te begeleiden. De kleine en delicate bubbels, fris en sprankelend, herinneren aan de Italiaanse levenskunst, synoniem voor gastronomisch genot. S.Pellegrino wordt al meer dan 100 jaar gebotteld en heeft een rijke historie. Verkrijgbaar in glazen flessen van 25cl, 75cl. en in PET flessen van 50cl.

Acqua Panna
In de heuvels van Toscane in Italië, iets ten noorden van Florence in de Apennijnen, ligt een gebied van 1.300 hectare beschermde natuur met de Panna waterbron. Uit deze unieke bron komt het niet-koolzuurhoudende mineraalwater Acqua Panna. De bron is in de 16de eeuw ontdekt en bevindt zich zo’n 1.127 meter boven zeeniveau in de bergen. De roemruchte Toscaanse familie De Medici was een van de beheerders van de bron en hun naam staat nog altijd op de fles.Verkrijgbaar in glazen flessen van 25cl en 75cl. In PET flessen van 50cl

Bekijk hier het assortiment S.Pellegrino & Acqua Panna


Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks
Frisse, dorstlessende, zelfgemaakte frisdranken zijn een echte Italiaanse traditie. Onze iconische Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks worden sinds 1932 gemaakt met 100% gecertificeerd biologisch fruit uit Italië, een vleugje biologische rietsuiker en bruisend water. De Organic Range is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat tussen de 13% en 20% vruchtensap met vruchtvlees en geen conserveringsmiddelen.

Bekijk hier het assortiment Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks
gerelateerde blogs
51 Boschendal Elgin

Ontdek Boschendal Elgin

Boschendal Elgin Chardonnay is al meerdere malen de absolute winnaar van het prestigieuze International Wine Challenge. Hoe?

25 6 dingen die u niet wist over Amarone

6 dingen die u niet wist over Amarone

Amarone is een van de bekendste en kostbaarste wijnen van Italië. Wat maakt deze wijnen zo kostbaar?

39 Esterhazy Adelijk goede wijnen

Esterházy - Adellijke wijnen uit Oostenrijk

Bij binnenkomst op kasteel Esterházy waan je je enkele eeuwen terug in de tijd van de aristocratie. In de barokke, met bladgoud beklede zalen!