Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 603 wijnen

Chateau Ste. Michelle Cabernet Sauvignon 2018

Herkomst: Verenigde Staten, Washington State
Druif: Cabernet Sauvignon
Vol en rond, rood Fruit, zwarte kers, ceder, zacht
Diep robijn rood in kleur. In de neus aroma's van rood fruit, zwarte kers en kruidige tonen zoals kaneel en nootmuskaat. In de smaak volle fruit tonen en ceder hout met een zijde zachte structuur in de afdronk.
€ 21,25 | 75cl
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

De wijngaarden van deze Cabernet Sauvignon liggen in de schaduw van de Cascade Mountains waardoor ze maar weinig regen water krijgen. Dit in combinatie met de zanderige bodem zorgt voor veel stress in de wijnranken zodat de druiven een optimale hoeveelheid aan aroma's kunnen opbouwen in de warme zonnige dagen in Columbia Valley.

Chateau Ste Michelle wine
Land Verenigde Staten
Regio Washington State
Jaargang 2018
Druif Cabernet Sauvignon
Lagering 100% op eikenhouten vaten
Temperatuur 18°C
Bewaarpotentie Op dronk en minimaal 5 jaar te na oogst bewaren
Wijn & Spijs Lekker bij gegrild rood vlees of een stevige pasta
Sluiting Kurk
Smaak Vol en rond
Alcohol 13,5%
Verenigde Staten, Washington State
Ten noorden van Californië ligt Washington State, waar een brede range van kwalitatief hoogwaardige wijnen wordt gemaakt. De ligging op dezelfde breedtegraad als de Bordeaux en het stabiele klimaat, zorgen voor perfecte omstandigheden om goede wijnen te maken. De Noordelijke ligging zorgt voor een frissere stijl wijnen dan Californië, maar uiteraard wel met de nodige kracht die je van Amerikaanse wijnen mag verwachten. De wijnen uit Washington State worden gekenmerkd door: "Best price for value"
 
Een pioniersrol
Chateau Ste. Michelle is de oudste winery uit Washington State en heeft sinds 1934 een pioniersrol vervuld in dit wijngebied. Met 2.500 hectare grond, hebben ze een aanzienlijk aandeel in de wijnproductie in de regio. Vanaf het begin hebben ze gezocht naar het maken van de beste kwaliteit. Een grote stap voorwaarts maakte men toen er joint ventures kwamen met de beroemde Italiaanse familie Antinori en met de befaamde Duitse wijnmaker Dr. Ernst Loosen.
 
Chateau Ste. Michelle
Anderen kochten ook