Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 635 wijnen

Chateau Ste. Michelle Motto Zinfandel 2016

Herkomst: Verenigde Staten, Californië
Druif: Petit Syrah, Zinfandel
Vol en rond rood, Frambozen, pruimen, chocolade, peper, cranberry
Deze Motto is een onderscheidende wijn uit het zonovergoten Californie. Rijpe druiven vertaald in een geweldig glas wijn. Een stoere wijn waarbij het 'motto' gehanteerd wordt:."Our winemaking Motto is simple... learn the rules, so you can break them with style".
€ 18,25 | 75cl
Artikel niet op voorraad.
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Donker, vol en complex. Een Zinfandel barstensvol fruitaroma’s van pruimen, cranberry en bramen. Naast het fruit zijn er tonen van zacht leder. In de smaak chocolade, frambozen en gekruide specerijen als peper. Een heerlijke ‘dark red’ uit Californië!

Chateau Ste Michelle wine
Wijnkaartnaam Motto Zinfandel Unabashed
Land Verenigde Staten
Regio Californië
Jaargang 2016
Druif Petit Syrah, Zinfandel
Lagering Deels in roestvrijstalen tanks, Deels op eikenhouten vaten
Temperatuur 16 - 18°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Mooie combinatie bij BBQ ribs, varkensvlees, spaghetti met gehakt en pulled pork-sandwiches.
Sluiting Kurk
Smaak Vol en rond rood
Alcohol 14,5%
Verenigde Staten, Washington State
Ten noorden van Californië ligt Washington State, waar een brede range van kwalitatief hoogwaardige wijnen wordt gemaakt. De ligging op dezelfde breedtegraad als de Bordeaux en het stabiele klimaat, zorgen voor perfecte omstandigheden om goede wijnen te maken. De Noordelijke ligging zorgt voor een frissere stijl wijnen dan Californië, maar uiteraard wel met de nodige kracht die je van Amerikaanse wijnen mag verwachten. De wijnen uit Washington State worden gekenmerkd door: "Best price for value"
 
Een pioniersrol
Chateau Ste. Michelle is de oudste winery uit Washington State en heeft sinds 1934 een pioniersrol vervuld in dit wijngebied. Met 2.500 hectare grond, hebben ze een aanzienlijk aandeel in de wijnproductie in de regio. Vanaf het begin hebben ze gezocht naar het maken van de beste kwaliteit. Een grote stap voorwaarts maakte men toen er joint ventures kwamen met de beroemde Italiaanse familie Antinori en met de befaamde Duitse wijnmaker Dr. Ernst Loosen.
 
Chateau Ste. Michelle
Anderen kochten ook