Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 512 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/82-Buitenverwachting-blogbanner-z-tekst.jpg

Buitenverwachting

Buitenverwachting is de zeer bijpassende naam van dit prachtige landgoed in Constantia, Zuid-Afrika. Eerder dit jaar introduceerden wij een aantal limited edition wijnen van dit huis. Dit bleek een succes en na de vele positieve reacties op deze unieke wijnen, hebben wij nog een kleine extra allocatie kunnen bemachtigen van de 'G' en de 'Christine'  en bieden wij met plezier de laatste flessen aan.
 
Constantia
Buitenverwachting is onderdeel van het oudste wijnestate van het land, Constantia. Het was op deze plek, waar in 1685 Simon van der Stel, als eerste gouverneur van Kaap de Goede Hoop, zorgde voor de aanleg van wijngaarden. Het gebied staat bekend om fantastische ‘cool-climate’ wijnen van Sauvignon Blanc en Chardonnay, maar ook om de mooie Bordeaux blends. Alleen de wijnen uit Constantia hebben een uniek logo in de fles verwerkt; zo wordt de afkomst benadrukt en gewaarborgd.

Limited edition
Naast de populaire wijnen Chardonnay en Meifort van Buitenverwachting bieden wij ook twee wijnen uit limited edition serie aan, een spannende Gewürztraminer; G en de rode cru wijn van het estate; Christine. Wij zijn ieder jaar verbaasd over de aantrekkelijke prijzen van deze wijnen, deze liggen aanzienlijk lager dan de vergelijkbare top estates in Constantia en de rest van Zuid-Afrika! 
 
Deze actie is reeds gesloten