Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 637 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/108-Vergelegen-blogbanner-z-tekst.jpg

Vergelegen

Letterlijk 'ver-gelegen' in een prachtige uithoek van Stellenbosch, in een uitgestrekt natuurreservaat van meer dan 2.000 hectare, ligt het estate van Vergelegen: dé parel van Zuid-Afrika.
 
Flagship Range
De filosofie van Vergelegen is om de uitdrukking van het terroir in de wijnen terug te laten komen. Twee decennia lang is het team van Vergelegen bezig geweest om de wijngaarden te optimaliseren en de wijnproductie te verfijnen. Hiervoor hebben zij druivenrassen geplant waar de druiven het beste tot uitdrukking laten komen. Hieruit zijn de icoonwijnen "V", Red G.V.B en White G.V.B onstaan.
 
Reserve Collection
Deze serie is de trots van voormalig wijnmaker André van Rensburg. Enorm veel wijn voor zijn geld. Speciale aandacht voor de Merlot en Cabernet Sauvignon Reserve: Als je van de rijkere Bordeaux stijl wijnen houdt, zijn dit echt geweldige wijnen! De Chardonnay Reserve wordt in Bourgogne traditie gemaakt en is een van de beste Chardonnays van Zuid-Afrika, mooi dik, veel fruit en een lange verfrissende afdronk. Perfect in balans.
 
Premium Series
Met deze serie laat Vergelegen zien wat er mogelijk is op het estate, de druiven van deze SauvignonChardonnay en Merlot-Cabernet komen 100% van eigen wijngaarden en worden met dezelfde aandacht gemaakt als de andere wijnen. Het verschil zit in het beperkt houtgebruik in deze serie.