Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 627 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/110-Wijnen-voor-op-het-water-blogbanner-z-tekst.jpg

Water bij de wijn

Geef Nederlanders een zonnige zomerdag en ze gaan het water op. Bootje huren, een picknickmand met lekkers mee, een mooie fles wijn in de koeler en genieten maar. Voor de nieuwste editie van ons magazine selecteerden we drie verrassende locaties aan het water, die aan alle wensen voldoen, en een selectie wijnen die perfect gepaard gaan met een dagje varen. Water bij de wijn is essentieel voor een heerlijke dag op het water, dus ook hier hebben we aan gedacht. Bestel wijn en water tot 6 juni voordelig en gooi de trossen los!

Le Barrage
Negentien molens hebben van het dorp Kinderdijk in Zuid-Holland een van de grootste toeristische trekpleisters van ons land gemaakt. De 18e eeuwse molens visualiseren de strijd van de mens tegen het oprukkende water. Restaurant Le Barrage in Alblasserdam kwam op een lumineus idee: ‘culinair varen’. Stap met je gezelschap in de sloep die Le Barrage voor je heeft klaargelegd, compleet met een goedgevulde picknickmand en een heerlijke gekoelde Sancerre van wijnhuis Fournier en het grote genieten kan beginnen. Reserveer hier uw culinaire boottocht. 

Hollands Venetië
Giethoorn staat in binnen- en buitenland bekend als het ‘Venetië van het Noorden’. Het culinaire aanbod in Giethoorn is overweldigend. Restaurant Hollands Venetië springt in ’t oog. Aan de rand van het centrum van Giethoorn kijk je vanaf de ruime terrassen van deze sfeervolle pleisterplaats uit over het prachtige natuurgebied. Aanmeren kan voor de deur en voor vrijwel alle denkbare vormen van recreatie kan je een beroep doen op Hollands Venetië. Boek hier uw vaart en geniet van een heerlijke rosé uit de Provence in deze sprookachtige omgeving en uw dag is compleet. 

Jachthaven Kortenhoef
In de Gooi- en Vechtstreek is Jachthaven Kortenhoef al jaren een begrip. Gelegen aan de Wijde Blik ligt via het Hilversums Kanaal de vaarweg open naar de Vecht en de Loosdrechtse plassen. En wat is er leuker om die tocht te maken in een mooie sloep – tot liefst dertig personen – met geweldige gerechtjes en wijnen aan boord? Van oesters en sashimi tot poke bowls, een borrelplateau of een complete lunch – de keuze is enorm. Huur hier een sloep en neem een licht gekoelde rode wijn uit de Beaujolais mee, uw dag kan niet meer stuk.
 
Deze actie is reeds gesloten