Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 611 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/Amarone_Specialist_Masi_Blogbanner_z_tekst.jpg

Masi de Amarone Specialist

Masi is wereldwijd dé toonaangevende Amarone producent. Al in 1772 kocht de familie Boscaini de beroemde wijngaard Vaio dei Masi in Italië. De familie gaf het wijnbedrijf de naam Masi. De huidige president, Sandro ‘Mister Amarone’ Boscaini, heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het produceren van de unieke Amarone wijnen. Naast zijn Amarone, maakt Masi ook heerlijke verfrissende witte wijnen van Pinot Grigio en de traditionele druif Trebbiano di Lugana. Bestel de wijnen van Masi tot 2 februari tegen een voordelige prijs. 
 
Cantina Privata Boscaini
Cantina Privata Boscaini, is een tastbare expressie van een buitengewoon familie erfgoed. Een zogenoemde ‘vloeibare schat’ uit de privé kelders van familie Boscaini. Door onze jarenlange, warme samenwerking met Masi stellen zij deze mooie Cantina Privata Boscaini collectie voor ons beschikbaar. Een unieke kans om de beste wijnen uit de kelders van familie Boscaini te bestellen. Gezien de schaarste zijn de wijnen beschikbaar op intekening. 
 
Intekening Cantina Privata Boscaini