Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 635 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/140-BBQ-wijnen-blogbanner-z-tekst...jpg

Barbecue wijnen

Tijdens deze lange, warme zomerse avonden gaat u vast genieten van een uitgebreide barbecue. Als u dan de tijd heeft genomen om een heerlijke pulled pork, picanha of geroosterde kip te bereiden, wilt u er natuurlijk ook de juiste wijn bij drinken. Wij helpen u op weg. Met de wijntips in deze mail stelt u zelf de ideale barbecue avond samen. Tot 19 augustus voor een smakelijke prijs.
 
De borrel: 
Een aromatische, frisse Verdejo van Beronia, een elegante Sauvignon Blanc van Pedriel of kies voor een topklasse rosé uit de provence; Roseline Prestige.
 
De salade:
Masi Lunatio Lugana uit Italië, de frisse Albariño van Pazos de Lusco of de Vergelegen Sauvignon Blanc. Stuk voor stuk uitstekende begeleiders van salades.
 
Gegrilde vis:
Een mooie stukje gegrilde witvis smaakt heerlijk met de Spaanse Secastilla Garnacha blanca, Siciliaanse Grillo van Feudo Maccari of de Jackson Estate Shelter Belt Chardonnay, een knipoog van Nieuw Zeeland naar de Bourgogne.
 
Gegrild vlees:
Achelo van La BraccescaApalta Single vineyard van Lapostolle of Nicolas van Boschendal zijn wijnen die aan deze voorwaarden voldoen en uitstekend paren bij het vlees van uw barbecue.