Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 603 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/Beronia-blogbanner-3.jpg

fCN Culinaire Wijnreis!

Bijgaand een overzicht en informatie voor uw bezoek aan Beronia:
 
Sustainability binnen Beronia
De nieuwe wijnmakerij van Beronia in La Rioja is een ongeëvenaarde architecturale mijlpaal in de wijnwereld en toont toewijding aan duurzaamheid en het milieu. Duurzaamheid staat centraal binnen de missie van Beronia en maakt deel uit van de filosofie om geweldige wijnen te produceren. Van het eerste ontwerpconcept en de bouw van de wijnmakerij tot de geothermische temperatuurregeling en efficiënt afvalbeheer, er wordt alles aan gedaan om het evenwicht van de natuur te behouden.
 
Met een architectuur die speciaal is ontworpen voor de productie van zijn kenmerkende, reserva- en gran reserva-wijnen, maakt elk aspect van de wijnmakerij, van de machines en vaten tot de door zwaartekracht gevoede stroom, de meest zachte behandeling van de druiven mogelijk, zodat ze de essentie volledig tot uitdrukking kunnen brengen van hun afkomst.
 
Bij González Byass zetten zij zich sterk in voor duurzaamheid. Een verbintenis die de vijf generaties van de familie omvat die het bedrijf tot op de dag van vandaag hebben geleid en de vijf die de missie zullen voortzetten. Toekomstgerichte acties vandaag. "Vinyard Angel" is een initiatief dat González Byass heeft bedacht in samenwerking met de Polytechnische Universiteit van Madrid om oude wijngaarden die op de rand van uitsterven staan ​​terug te halen, te behouden, te verzorgen en te onderhouden. Allemaal met als doel verlies aan biodiversiteit, traditie, cultuur en geschiedenis tegen te gaan.
 
Martín Berasategui
Martín Berasategui werd geboren in 1960 in San Sebastian. Zijn opleiding als kok en een groot deel van zijn leven zijn nauw verbonden met de Bodegón Alejandro, een populair restaurant in het oude gedeelte van San Sebastian waarvoor hij zijn eerste Michelin-ster kreeg. Van zijn 15e tot zijn 27e bracht Martín al zijn vrije tijd door in Frankrijk om training, ervaring en vaardigheden op te doen. In Bayonne studeerde hij bij Jean Paul Heinard en in Anglet bij André Mandion. Hij dook onder de vleugels van François Brouchican in de stad Ustariz in de wereld van gezouten vleesproducten en in de keuken van Bernard Lacarrau in de stad Labatut.
 
Het prestige van Martín Berasategui, de Spaanse chef-kok met de meeste Michelin-sterren in Spanje, twaalf in totaal, en derde topchef ter wereld, werd verstevigd toen hij op 1 mei 1993 samen met zijn vrouw Oneka Arregui de Martín Berasategui Restaurant in Lasarte-Oria, op slechts 7 km van San Sebastián opende.
 
"The years have shown me that I have sufficient strength to create cohesive and emblematic local groups.''
 
De wijnen
Gedurende deze reis zullen wij op verschillende estates en restaurants genieten van prachtige wijnen, deze unieke selectie is eenvoudig te bestellen door naar beneden te scrollen en de artikelen in uw winkelwagentje toe te voegen. 
 
Daarnaast is er ook selectie wijnen die geproefd gaan worden die op speciaal verzoek besteld kunnen worden. Deze wijnen zijn te bestellen door contact op te nemen met: info@winelist.nl of te bellen naar 088 712 0100.
 
Dit betreft onderstaande wijnen:
  • - Beronia Allegra Rosé
  • - Betronia 198 Barrel
  • - Beronia III AC
  • - Albert de Villarnau
  • - Viñas del Vero Clarion
  • - Tio Pepe en Rama
Laten wij er een onvergetelijke reis van maken!
 
Met vriendelijke groet,
Bert de Boer 
19 Resultaten gevonden
Druif
Smaak
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/FincaConstancia_wijngaard.jpg