Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 603 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/blogbanner-Ontdek-je-smaak.jpg

WijnSpijs 'Ontdek smaak'

Wat leuk dat u uw smaak gaat ontdekken met de cursus van WijnSpijs!

Met veel plezier hebben wij de wijnselectie voor deze cursus samengesteld. Wij zijn ‘The Wine List’, het premium platform voor de lekkerste wijnen van de mooiste wijnhuizen. Dit zijn zowel grotere, bekende namen als de kleinere wijndomeinen. Altijd met de garantie dat de wijnen direct van de bron komen en voor alle wijnen geldt; niet goed, geld terug.

Bijna alle wijnen zijn per fles te bestellen, zo kiest u de eigen favorieten. Vanuit een bepaald gebied of producent, of juist een mix van verschillende stijlen. Bestellen is eenvoudig, selecteer de flessen, vul een doos en de wijnen worden met PostNL door heel Nederland bezorgt, op het moment dat het u het beste uitkomt.

Alle wijnen die aan bod zijn gekomen in de cursus vindt u hieronder. Op deze selectie ontvangt u 10% korting en we bezorgen de wijnen gratis thuis. Gebruik hiervoor de code 'ontdekjesmaak' bij het uitchecken. Vanuit de cursus ‘Ontdek je smaak’ nemen we u de komende weken graag mee langs de verschillende wijnstijlen uit de cursus. Daarnaast delen we de bijzondere verhalen over onze wijnhuizen.

Heel veel plezier met de ontdekkingstocht en heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met klinkende groet,

Team The Wine List,