Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 603 wijnen

Perrier glas 33cl (doos van 24 fles)

Herkomst: Frankrijk, Vergèze
Zoet
De smaak van het uitbundige Perrier water is onmiddellijk herkenbaar. De duizenden bubbels prikkelen de mond. Het natuurlijk mineraalwater van Perrier is zeer licht gemineraliseerd en vormt een unieke dorstlesser.
€ 28,75 | 7.9200L
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Ten noorden Vergèze in de Gard – niet ver van Nîmes - ontstaat Perrier uit de stormachtige ontmoeting tussen het regenwater dat in de kalkrotsen dringt en het opstijgend vulkanisch gas. Via spleten komt het water aan de oppervlakte in het gehucht ‘les Bouillens’, boordevol fijne bubbels.

perrier grand caron fofo
Wijnkaartnaam Perrier
Land Frankrijk
Regio Vergèze
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Schroefdop
Smaak Zoet
Alcohol 0%
Frankrijk, Vergèze
Ten noorden van de Vergèze in de Gard – niet ver van Nîmes – ligt de bron van PERRIER. Het bruisende mineraalwater wordt gevormd door een samenkomst van regenwater dat in de kalkrotsen dringt en het opstijgend vulkanisch gas. Via spleten komt het water aan de oppervlakte in het gehucht ‘les Bouillens’, boordevol fijne natuurlijke bubbels. PERRIER symboliseert de Franse levenskunst met een tikkeltje 'extraordinaire' en is is populair in de hele wereld.
 
24 uur 
PERRIER drink je 24 uur per dag en is een perfect gezond alternatief voor een frisdrank. Dankzij een gemiddeld mineraal gehalte en een hoge koolzuurdruk smaakt het er erg verfrissend. Het natuurlijke koolzuurgas is zeer fijn en prikkelt de zintuigen. 
 
Perrier
Anderen kochten ook