Voortreffelijke wijnen van Didier Joubert


Didier Joubert is een pseudoniem van een beroemd wijnmaker uit Zuid-Frankrijk, wij maken samen met hem deze voortreffelijke serie wijnen. Hij kent de beste wijngebieden in de Languedoc en weet waar de gezondste druiven groeien. Hij is een keldermeester met tientallen oogsten ervaring en werkt met de nieuwste technieken.

Wat voegen wij dan nog toe? Net die kleine touch bij het blenden zodat wij zeker weten dat u deze wijnen heerlijk vindt. Profiteer nu van onze zeer speciale intekenprijzen tot wel 25% korting.
(U vindt het intekenformulier onderaan deze blog).

Onze favoriete huiswijnen
De Didier Joubert wijnen worden gemaakt om dagelijks van te genieten. Daarom zijn ze origineel qua smaak, maar wel zo geblend dat veel mensen de wijnen heerlijk vinden, dus ook uw gasten. Wij hebben vier totaal verschillende wijnen gemaakt: van de fris-fruitige Vermentino tot vol-fruitige Chardonnay-Viognier voor de witte wijnen. Een elegante Pinot-Noir en een heerlijk warme GSM blend voor de rode wijnen.

Sommeliers, De Grote Hamersma & u
Wij maken deze wijnen nu 3 jaar en in die tijd hebben wij veel enthousiaste reacties gekregen van sommeliers van toprestaurants, en met name de mogelijkheid om deze wijnen te matchen bij uiteenlopende gerechten. Van de Grote Hamersma voor de consistente kwaliteit en originaliteit (8 - 8,5) en gelukkig ook van u als wijnliefhebber.

Speciale inschrijving
Wij geven u nu de mogelijkheid om hier zeer voordelig op in te schrijven:

* Normaal: € 9,95 per fles
* Bij 12 flessen: € 8,95 per fles
* Bij 24 flessen of meer: € 7,95 per fles
Bij 48 flessen of meer: € 7,45 per fles!
Opmerking: mixen mag!

Proefpakket
Wilt u onze heerlijke Didier Joubert wijnen eerst even proeven? Dat kan! Wij hebben een voordelig proefpakket voor u samengesteld:

* 2 flessen Chardonnay-Viognier
* 2 flessen GSM
* 1 fles Pinot Noir
* 1 fles Vermentino
Van € 59,70 voor € 53,70 ( = € 8,95 per fles)
Opmerking: maximaal 1 proefpakket per persoon en gratis verzending.


Onze smaakgarantie
Onze 'smaakgarantie' sluit elk risico voor u uit: mochten de wijnen u onverhoopt toch niet bevallen, dan nemen wij ze weer retour en ontvangt u uw betaling terug.

                                                                                             * * *
De geselecteerde wijnen:
Vermentino 2019
Deze elegante Vermentino is de nieuwste aanwinst van Maison Didier Joubert. Vermentino is een populaire druif in Italië en Zuid-Frankrijk en geeft een rijkdom aan geur en smaak. Lekker als aperitief, maar ook heerlijk bij schaal- en schelpdieren en pasta's.

De Grote Hamersma: 8,5: "Vermentino, het alias van rolle in het zuiden. Een druif die meestal slechts wat ondersteunende taken kreeg toebedeeld om andere zuiddruiven wat onontbeerlijke zuren mee te geven. Tot voor kort dan. De laatste jaren mag de rolle steeds vaker alleen aan de rol. En een goede wijnproducent als Joubert weet 'm dan te bewegen richting tot de laatste dorstlessende afdronk fit blijvend wit. Ook dit oogstjaar weer lekker veel citrus, appeligheid, witte peper en niet te rijpe peer. 'Great with seafood, chicken and as an aperitif' weet het achteretiket. Maar schenk 'm ook eens bij de thans zo in zwang zijnde geroosterde groenten. Dan gaat zo'n vermentino helemaal uit zijn grillruit."


Chardonnay-Viognier 2019
Deze heerlijke en zeer populaire witte blend van Chardonnay en Viognier heeft zowel kracht als fraaie rondheid in het glas. De zomerse frisse tinteling in de afdronk maakt hem af. Uitermate gebalanceerde wijn die geweldig smaakt als aperitief, maar ook als begeleider van vele romige gerechten, zoals risotto of zalm.

De Grote Hamersma: 8,5: "Chardonnay en viognier gooien het op een akkoordje. Verdelen eerlijk de abrikoos, de perzik, het banaantje, het vanillezoetje en de romigheid om vervolgens gebroederlijk aan te schuiven bij een kippetje, zo uit de oven. Ieder een pootje."


Pinot Noir 2019
Didier Joubert laat zien dat je in de Languedoc ook 'nieuwe wereld stijl' kan maken. Deze Pinot Noir is zacht met sappig rood fruit, redelijk vol van smaak maar met voldoende frisheid.

De Grote Hamersma: 8,5: "Zuidelijke pinot noir wil nog wel eens slap zijn: vaak het resultaat van een overdaad aan zon. Joubert heeft de schaduw weten te vinden, de koelte gekoesterd en niet zo'n zoetsappige rouge gemaakt. Donkere kersen, pittige pruim, sappige tannines. Streepje beter dan de 2018 die vorig jaar kwam buurten."


Grenache-Syrah-Mourvedre 2018
Deze klassieke Rhône blend van Grenache, Syrah en Mourvedre (GSM) is heerlijk warm en vol van smaak. Mooie volrode kleur. Een peperige neus met extreem veel rijp fruit. Dit komt ook terug in de rijke smaak waar balans voorop staat. Kruidig, stevig met een aromatische afdronk.

De Grote Hamersma: Jaargang 2017 8: "Grenache Syrah Mourvèdre. GSM. Even bellen om te melden dat je een fles met een lekkere Zuid-Franse blend gaat opentrekken. Met zwoel rood fruit, pruimig, jammy en zacht gepeperd. Appen mag ook."

Zeer scherpe prijzen: tot wel 25% korting
Stuk voor stuk geweldige wijnen voor een aantrekkelijke prijs die wij ook zelf graag thuis drinken en schenken aan onze gasten. Profiteer nu van onze zeer speciale intekenprijzen tot wel 25% korting.

Onze tip: sla flink wat doosjes in van deze prachtige wijnen voor zeer scherpe prijzen.