2 keer in de top 10 van James Suckling

Het 2018 proefrapport van James Suckling
De resultaten zijn binnen! En hoewel deze scores ons niet verbazen maken ze ons alsnog wel heel erg enthousiast ;-) De beroemde Amerikaanse wijnjournalist James Suckling heeft namelijk twee van onze wijnen in zijn Top 10 van 2018 opgenomen:

Nr. 5 - Lapostolle Clos Apalta 2015
‘Hij blijft ons verbazen met zijn evenwicht, schoonheid en integriteit. Het onderstreept de steeds groeiende beweging om wijnen van wereldklasse te produceren in Chili en het unieke karakter van de verschillende terroirs van het land.’

Nr. 7 - Antinori Solaia 2015
‘Laat zien hoe geweldig de 2015-wijnoogst was in Italië, met name in Toscane. De oogst 2015 is de grootste Solaia in zijn bijna vier decennia durende geschiedenis.’

Exceptioneel
Als je bedenkt dat James, zonder overdrijven, duizenden wijnen proeft is dit natuurlijk een fantastische prestatie. Beide wijnen kregen de maximale score van 100 punten: slechts een zeer kleine selectie wijnen ontvangen deze uitmuntende score.

Elk voordeel heeft zijn nadeel
Onze allocatie van deze topwijnen was direct uitverkocht. Wij blijven onze best doen om nog wat extra’s te krijgen. Interesse? Laat het ons dan weten via dit formulier, dan nemen wij contact met je op!