Wijn-Weekend (nieuwe datum volgt)

Update: vanwege de huidige ontwikkelingen omtrent het corona-virus, en het feit dat hierdoor enkele leverancies onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, is besloten om de komende events uit te stellen tot nader order. Uiteraard houden wij u op de hoogte zodra hier verandering in te melden is, en wij nieuwe data in de events agenda zullen plaatsen. Voor eventuele vragen voor o.a. intekeningen kunt u in de tussentijd contact met ons opnemen via info@winelist.nl.

***


Kom naar ons Wijn-Weekend en verwen uw zintuigen met fantastische wijnen en natuurlijk de beste verhalen, letterlijk rechtstreeks van de bron.

Proefsessies met de wijnmakers
Diverse wijnhuizen zullen speciale sessies houden met hun icoonwijnen gedurende dit Wijn-Weekend. Het exacte tijdsschema voor deze proefsessies en de participerende wijnhuizen volgen in de komende weken.

De proeverij is gratis toegankelijk, het aantal plaatsen is beperkt!


Blijft u gezellig dineren?
Op beide dagen kunt u aansluitend genieten van een heerlijk Wijn-Weekend diner. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven. Wij serveren dan het Wijn-Weekend Menu voor €59,50 p.p. all-in.


Inclusief:
* 3-gangen diner
* Bij iedere gang een bijpassend glas mooie wijn
* 1 fles Acqua Panna of S.Pellegrino water
* Koffie/thee met friandises